Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Onthaasting

In een tijd van drukte is er vaak sprake van stress en spanning welke zorgen voor een hoge spierspanning en een verminderd herstel van het spierweefsel. Soms is de balans zoek tussen inspanning en ontspanning. Een massage draagt bij aan het herstel van deze balans. Een ontspanningsmassage is een moment van onthaasting, je bewust zijn van je eigen lichaam.

Bent u toe aan een moment voor uzelf en een heerlijke ontspanningsmassage? Maak dan een afspraak.

Ik geef mijn massages in het mooie pand van Home of Zen in Arnhem Noord.

Puur genieten

Deze massage is gericht op rust en ontspanning van zowel lichaam als geest. Ik maak hierbij vooral gebruik van rustige, langzame effleurages (strijkingen) en zachte petrissages (knedingen), die zorgen voor een verbeterde doorbloeding. Hierdoor vindt ook een betere stofwisseling plaats. Zuurstof en voedingsstoffen worden beter opgenomen door het weefsel en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Er treed een versoepeling van spieren en pezen op. Een ontspanningsmassage is kalmerend en heeft een rustgevende werking. Het hele lichaam kan worden meegenomen. Naast rug, nek, schouders, armen en benen geef ik ook ontspannende hoofdmassage. De dosering van de massage wordt aangepast aan uw behoeften.

Deze massage geeft je de gelegenheid om je hoofd leeg te maken en even alleen maar puur te genieten. Omdat een massage maatwerk is, wordt vooraf tijd genomen voor uw vragen en wensen. De massage wordt hierop afgestemd.

Contra-indicaties

Een ontspanningsmassage is goed voor het lichaam en de meeste mensen kunnen zonder probleem gemasseerd worden. Soms zijn er echter situaties waarbij beter niet gemasseerd kan worden, of waarbij de massage moet worden aangepast. Dit zijn contra-indicaties. Meer informatie hierover vindt u op pagina: contra-indicaties.

Raadpleeg bij twijfel altijd uw huisarts of als daar sprake van is, uw behandelend arts. 
Iedere massage valt onder uw eigen verantwoordelijkheid en geschiedt altijd op eigen risico.

Puur-massage Arnhem is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage

Volg ons op social media:

Kvk: 75794586
BTW-nummer: NL002851576B52
E-mail: info@puur-massage-arnhem.nl

Puur massage Arnhem
Sport & Ontspanningsmassage