Over mijzelf

Over mijzelf

Lonneke Vissers


Puur massage Arnhem
Sport & Ontspanningsmassage

In mijn hele werkzame leven heeft de mens centraal gestaan. In het begin de leefomgeving van de mens. Later de mens als individu. Ik heb dan nogal wat omzwervingen gemaakt. Van een studie milieukunde en een baan in de natuur- en milieuwereld, naar werken in de zorg. Ik geniet ervan iets voor iemand te kunnen betekenen.

Het is bijzonder hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en ik raakte geïnspireerd door deze wisselwerking. Ik wilde meer kunnen betekenen op het vlak van welzijn en mijn interesse in het massage vak was gewekt. Ik heb de opleiding sportmassage gevolgd, waarbij de klassieke massage de basis vormt. Alles vond ik interessant. Het theoretische deel, waar diep werd ingegaan op de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam en de invloed die een massage kan hebben op de mens. Het praktijkgedeelte, waarbij veel verschillende toepassingen aan bod zijn gekomen. Alles heeft mij zeer geboeid. Na de opleiding sportmassage heb ik me verdiept in het geven van massages aan ouderen en mensen met een zorgvraag. Ik heb diverse cursussen gevolgd, als zorgmassage voor ouderen, stoelmassage, ontspannende hoofdmassage en triggerpoint therapie.

Vooral het effect dat een massage kan veroorzaken op zowel lichaam als geest vind ik heel mooi. Een massage doet zoveel. Reacties op bijvoorbeeld overbelasting worden verminderd en het zelfherstellende vermogen wordt gestimuleerd. Een massage is een weldaad voor het lichaam en het geeft mij veel voldoening dat te mogen geven.
Wilt u een massage boeken? Maak dan een afspraak.

Graag tot ziens bij Puur-massage Arnhem!

Puur-massage Arnhem is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is NGS-logo-300x82.jpg

Volg ons op social media:

Kvk: 75794586
BTW-nummer: NL002851576B52
E-mail: info@puur-massage-arnhem.nl

Puur massage Arnhem
Sport & Ontspanningsmassage